Şimdi Ara

Aydın'da Opel-Chevrolet Özel Servis Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.119
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Imzamdaki aracimin subaplarini degistirecegim. 3 tane ozel servis var burada. Bu islemi yaptiran, baska isi dusen ve tavsiyesi olan var mi? Hangi servisi tercihetmeliyim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• subaplar mı erimiş ?çelik mi yaptıracaksınız?
  • Tabi daha acilip bakilmadi ama tum belirtiler o yonde. Celik taktiracagim.

• Aydinli opel chevy ciler

• nur opel var hocam.bi git istersen.benzin hortumu degistirmistim.ilgili bi abi.
    bunlarin yaninda ege opel ve teknik opel var en bilindik.bunlar da iyi ama kalabalik oluyo biraz.ucunu de gez.en uygun fiyat verene yaptir.

• Aydında Nur Opel Servisi'nde Mehmet Bey'den ötesini tanımam. Gerek kişilik olsun gerekse iş ahlakı ile on numara adamdır. Bende Cruze vardı sübaplarını ona yaptırdım.
    internet sitesinde telefonuna filan bakıp adresini öğrenebilirsinizwww.nuropelaydin.com
  • İzmir dediğin kaç km hiç uğraşma Best Opel'e git Fırat'ı bul.Temiz işci ,çok ilgi
    olmadı ergöçen opel
    o da olmadı yaman opel

3 de iyidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hoksi -- 27 Nisan 2016; 14:31:20 >
  • Forumdan bi arkadaş Has Opel'i önermişti. Orda değişim yaptırmış subop+yağ değişimi 1350 tl diye Not almışım daha sonra başıma gelirse gitmek için.

• Sagolun arkadaslar. O is gecen sene martta bitti. Aydin has opel de 1050 tl ye supsan celik subap takildi. Memnunum. 30 bin km oldu takali, sikinti yok.

• Has opel 'e İzmir'den gidiyorum,çok iyiler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakan akabay -- 26 Şubat 2021; 1:3:54 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.